Centralni usisivači

Centralni usisivači BEAM elektrolux

beam

 

Čista životna sredina je neophodna svakom čoveku

centralni-usisivaciIzmeđu čoveka i ambijenta u kome živi i radi postoji specifična emotivna veza. Čistoća i mir gode svakome i zbog toga ih sa pravom želimo u sopstvenoj kući i na poslu. Pravo je zadovoljstvo sedeti u svojoj omiljenoj fotelji, čitati novine, gledali TV program, raditi ili jednostavno boraviti u čistoj životnoj sredini. Da bi se dobro osećali u prostoru u kome živimo i radimo, održavanje čistoće je nezaobilazni svakodnevni posao.

Spremanje i usisivanje ne spadaju u omiljene poslove. Neprekidno saginjanje i zavlačenje u svaki kutak prostorije i usisavanje ispod nameštaja je naporno, a da ne govorimo o stalnom premeštanju teškog i bučnog klasičnog aparata od konektora do konektora. Ono što najmanje volite svakako je pražnjenje vrećica punih prašine.

Ugradnjom sistema za centralno usisavanje BEAM sve ovo pripada prošlosti. Spremanje je mnogo jednostavnije i udobnije. Uz pomoć ugrađenih utičnica, samo jednim pritiskom na dugme vazduh pun mikro prašine izlazi preko sistema van stambene prostorije u atmosferu. Sa idealnom dužinom cevi i pomoću teleskopskog držača, usisaćete lako svaki ugao prostorije, svaki deo nameštaja i prostor ispod njega bez saginjanja i potrage za konektorima.
centralni-usisivaci

Kako ugrađeni sistem za centralno usisavanje BEAM funkcioniše?

BEAM sistemi za centralno usisavanje se sastoje od specijalnog, antistatičkog sistema cevi, zidnih utičnica po prostorijama i od moćne usisne mašine. Pored ugrađenog sistema cevi nalazi se i električni kablovi od 24V. Njihov početak je kod usisnog aparata, a završetak u utičnicama. Kada se cev utakne u utičnicu, sistem se automatski uključuje, a kada se cev izvadi, sistem se isključuje.

Prednosti centralnog usisivača

 

Centralni usisivač čuva Vaše zdravlje!

Specijalni sistem filtera filtrira vazduh od mikroprašine, polena i grinja i preko ugrađenih cevi izbacuje ga u atmosferu. Na taj način se obezbeđuje stopostotna čistoća vazduha koji se udiše.

Praktičniji i moderniji način usisavanja uz manje napora!

Ne treba nositi i premeštati težak aparat iz prostorije u prostriju ili sa sprata na sprat, već je dovoljno utaknuti laku usisnu cev u utičnicu i na taj način startovati sistem za centralno usisavanje.

usisavanje
 
Čist vazduh!

Pri usisavanju sistemom BEAM vazduh koji se usisa, za razliku od klasičnih usisivača, prolazi kroz specijalni sistem filtera i ne vraća se u prostoriju, već odlazi iz Vašeg doma u atmosferu. Obični usisivači uklanjaju nečistoću i prašinu, ali ne i mikroprašinu, polen i grinje već ostaju u prostoru u kome se usisava.

Bešumno usisavanje!

Pošto se aparat nalazi u podrumu, garaži, kotlarnici ili nekoj nusprostoriji, zvuk koji stvara ne smeta ukućanima tako da mogu da se bezbrižno odmaraju, spavaju, gledaju TV, uče ili nesmetano razgovaraju i za vreme korišćenja usisivača.

Spremanje bez napora!

Ukoliko se u kuhinji prospe so, šećer ili nešto drugo ili na podu u predsoblju ostane blato ili pesak od cipela ne mora se vaditi usisivač, metla i lopatica da bi se to počistilo. Uz pomoć specijalnih adaptera koji su deo centralnog sistema za usisavanje ugrađenih u donji deo kuhinjskog elementa ili zida predsoblja otklanjaju se spomenute nečistoće.

spremanje

akvamatik-logo