Hlađenje otvorenih prostora

Klima za bašte i terasefogmaster

Kada su paklene vrućine, jasno nam je da bi što hitnije trebalo da preduzmemo nešto kako bismo previsoke temperature učinili podnošljivijim.
Treba da se potrudimo da sebi i drugima stvorimo uslove koji će nam omogućiti bezbrižan boravak u prirodnom ambijentu, umesto da ostanemo zarobljenici zatvorenih prostorija u kojima je moguće opstajati i funkcionisati samo zahvaljujući klima uređajima.

U zavisnosti od temperature i relativne vlage vazduha FogMaster sistem hlađenja otvorenih prostora može sniziti temperaturu spoljašnjeg vazduha na terasama od 5 °C do 15 °C.

Primena Fogmaster sistema

dizna

- hlađenje terasa restorana, kafića i hotela
- hlađenje vazduha pored bazena i na plažama
- hlađenje vlaženje u staklenicima, plastenicima
- održavanje optimalne vlažnosti u vinskim podrumima
- suzbijanje prašine u raznim oblastima industrije
- hidratacija voća, povrća, ribe i mesnih proizvoda
- održavanje optimalne temperature u živinarstvu i stočarstvu
- hlađenje farmi
Sistemi hlađenja i vlaženja Fogmaster se vrlo jednostavno prilagođava i postavlja u svakom objektu.
Koristeći vodu pod pritiskom od 75 bara FogMaster spoljni osveživač vazduha stvara ultrafine čestice koje slobodno lelujaju u vazduhu i stvaraju maglu ili paru. Čista vodena magla je praktičan i ekonomski isplativ način stvaranja prijatnije temperature vazduha.

FogMaster sistem za rashlađivanje terasa se sastoji od pumpe visokog pritiska, fleksibilnih cevi sa specijalnim patentiranim diznama, koje se mogu rasporediti po vašim željama i specifičnim zahtevima u zavisnosti od efekata koje želite da postignete, da bi stvorili idealni ambijent, optimalnu temperaturu i vlažnost vazduha.

Klimatizacija terasa restorana i kafića

hlađenje terasa

Tokom letnjih meseci, u vreme velikih vrućina, gotovo sve terase restorana, kafića, hotela i drugih ugostiteljskih objekata ostaju prazne. Gosti ostaju u klimatizovanim prostorijama, umesto da uživaju na lepim sunčanim terasama.

Kao vlasnik restorana, pitate se kako prazne terase i bašte učiniti profitabilnijim dok traju letnje vrućine. Sa pouzdanim raspršivanjem vode ovaj originalni sistem hlađenja održava temperaturu vazduha terasa i bašti.
Rashlađene terase tokom celog dana privlače goste, pa i one iz hotelskih soba, čime se povećava prihod hotela, a ujedno smanjuju troškovi klimatizacije u sobama.

Tako privučeni gosti na rashlađenim terasama ostaju duže vremena, stoga se i prihod od konzumiranja jela i pića znatno povećava. Pored toga ovakav način rashlađivanja terasa čini ugostiteljski objekat atraktivnim i privlači potencijalne goste, a osoblje lakše izvršava radne zadatke. Izborom specijalnog aparata sa mogućnošću doziranja raznih mirisa, učinićete ambijent ugodnijim smanjujući neugodne mirise, a imate i mogućnost i smanjenja broja komaraca, muva i ostalih insekata.

akvamatik-logo