Pitanja i odgovori u vezi ugradnje i funkcionisanja sistema

Centralni usisivači

beam
 
Pitanja i odgovori u vezi ugradnje i funkcionisanja sistema
 
P: Da li mogu da ugradim BEAM sistem u moj sadašnji stan ili kuću?
Da! Ugradnja je moguća u svaki objekat u novogradnji ili u više decenija staroj zgradi.To se može uraditi za nekoliko sati, bez većih neprijatnosti uz pomoć profesionalnih instalatera.
 
P: Da li mogu da usisavam pločaste, mermerne ili kamene podove?
Da! Sa specijalnim priključkom za glatke površine ili sa kuhinjskim adapterom VacPan. VacPan je idealan za odstranjivanje otpadaka iz kuhinje. Jednostavno pogurajte otpatke i prljavštinu do automatskog kuhinjskog adaptera i aktivirajte ga. Beam odklanja sve nečistoće. Nema više saginjanja sa lopaticom.
 
P: Kako se održava Beam sistem?
Praktično Beam usisivači ne zahtevaju nikakvo održavanje. Nisu potrebna čiščenja ni podmazivanja. Beam je patentirao samočistivi filter od specijalnog GORE-TEX® materijala koji je pet puta jači od ostalih filtera na tržištu. Filter se ne menja, jedino treba prazniti plastičnu posudu 3-4 puta godišnje.
 
P: Kako centralni usisivač funkcioniše?
Da bi postigli snažnu usisnu moć uz mali intenzitet buke Beam usisni aparat je obično montiran u podrumu ili u garaži. On je povezan utičnicama preko cevovoda. Za aktiviranje sistema dovoljno je da se samo utisnite crevo u utičnicu i pritisnite prekidač na ručci. Tako se lako odstranjuju sve nečistoće.
 
P: Kako Beam poboljšava kvalitet vazduha unutar životnog prostora?
Klinička ispitivanja na Kalifornijskom Univerzitetu su dokazala da Beam sistemi smanjuju alergijske simptome za 61 odsto. Beam usisivači su efikasniji od klasičnih aparata jer poseduju znatno jači motor i ne podižu prašinu, već 100 % odstranjuju nečistoću, polen, grinje i ostale alergene i izbacuju ih van životnog prostora.
 
P: Koliko utičnica mi je potrebno?
U većini stanova dovoljna je ugradnja tri utičnice da bi se moglo dohvatiti svaki deo prostora koji se usisava. Sa svake utičnice je moguće usisavati oko 50- 60 m2 površine. Sama usisna mašina ima ugrađenu utičnicu da bi se površine oko nje mogle očistiti .
 
P: Da li se crevo lako koristi?
Beam creva i ručke su ekstra lake i napravljene su da bi se usisavalo sve od poda do plafona. Za razliku od klimavog creva klasičnog usisivača, Beam koristi crevo koje podnosi svakodnevno krivljenje i okretanje.
 
P: Da li je usisna snaga dovoljna i na najudaljinoj utičnici?
Da! Pravilno projektovani i ugrađen sistem obezbeđuje na svakoj utičnici dobre usisne karakteristike.
 
P: Kakvi priključci i alati se mogu nabaviti?
Beam ima u ponudi kompletan pribor prakitčno za svaku površinu od četke za brisanje ventilatora na plafonu do mini alata za čišćenje tastature. Kontaktirajte nas u vezi detalja.

akvamatik-logo